TÁJÉKOZTATÁS ÉS ELÉRHETŐSÉG

 

 

 

 

A pénzügyi és hitelválság hatására több millió ember került nehéz helyzetbe. Munkánk során ennek hatásait próbáljuk enyhíteni. Köszönjük, hogy megtisztelt érdeklődésével!

 

Ha azon gondolkodik

- mi a teendő, mi lehet a megodás

- vajon a végrehajtó törvényesen intézkedik-e

- milyen jogorvoslati lehetőségei vannak

- elháríthatja-e a végrehajtó foglalását

- hogyan váltsa stratégiai pozícióit készpénzre

  szóval, hogy miként jöhet ki a legjobban belőle...

Nos, ez esetben jó helyen jár!

Tevékenységünk: banki alku és ügyfél tanácsadás, tájékoztatás a végrehajtási törvény rendelkezéseiről, képviselet a végrehajtók előtt, végrehajtási kifogások készítése, peres ügyek kezdeményezése, levelezés, stratégia készítés.

Tevékenységünk részben karitatív. Ön is kaphat ingyenes tanácsokat! Igyekszünk olyan információkat adni, amelyet ha kellőképpen figyelembe vesz, saját maga is eljárhat ügyében.

Sajnos, mozgásterünk korlátozott, hiszen az adósságot Ön helyett nem tudjuk visszafizetni, a tartozást nem tudjuk eltüntetni, csak a negatív hatásokat csökkenteni. Mi az Ön érdekei és jogai érvényesítésében vállalunk szerepet. Munkánk lényegében a következő: a közvetítés érdekében megkeressük az adott pénzintézetet, közös képviselőt, egyéb végrehajtás kérőt és közösen megvizsgáljuk azokat a lehetőségeket, amelyek az Ön rendelkezésére állhatnak. Vizsgáljuk továbbá, hogy az eljáró végrehajtó a törvényes eljárásokat és szabályokat betartva végzi-e munkáját, felszínre hozzuk mindazokat a lehetőségeket, amelyek az Ön számára hasznosak lehetnek. Természetesen Ön sem dőlhet hátra a székében, hiszen az egyeztetésnek Ön is fontos része, nincs felmentve a végrehajtást kérővel történő kapcsolattartás alól, sőt az alku részleteit Önnek kell lebonyolítania, hiszen csak Ön ismerhet saját pénzügyi lehetőségeit. Munkánk csak akkor lehet eredményes, ha Ön betartja életviteli tanácsainkat, kellő higgadtsággal vesz részt a közös munkában.

Néhány jó tanács:

- A bankkal, a végrehajtást kérővel, a végrehajtóval mindig csak hivatalos formában szabad tárgyalni, úgy hogy annak minden esetben nyoma maradjon., illetve a megbeszélésen elhangzottak írásban is rögzítésre kerüljenek.

- Fentiekkel ne vesszen össze, törekedjen az együtt működésre, kerülje a konfrontációt.

- A beadványainkra a válaszokat minden esetben az Ön címére kérjük megküldeni, ezért Önnek kell folyamatosan tájékoztatni ügyének állsásáról.

- Ne írjon alá semmit amíg azt velünk meg nem konzultálta. - Helyszíni végrehajtási cselekményről azonnal értesítsen.

- Őrizzen meg minden dokumentumot, ami az üggyel kapcsolatban fontos lehet és peres eljárásban felhasználható.

- Jogi tanácsadást okirat előkészítést partner ügyvédi irodánkkal (Bp. V.ker. Markó u. 7.), esetleg a nép ügyvédje vagy a szociális támogató ügyvédi hálózat segítségével végzünk, melyekkel rendszeresen konzultálunk.

 

 

Űrlap küldése...

A kiszolgáló hibát észlelt.

Az űrlap megérkezett.

Email : vegrehajtasugyintezo@gmail.hu

Telefon : 06-30/333-0115